2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A pozsonyi Slovan nem szeretne Fradi-szurkolókat látni a hazai szektorokban

A Slovan Bratislava a klub hivatalos honlapján írt a Ferencváros elleni, Bajnokok Ligája-selejtezős, jövő héten kezdődő párharcról.
 

A klub honlapján közölte: a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában a pozsonyi visszavágót július 27-én, szerdán 20:30-kor rendezik. Az odavágó július 20-án, 20:00-kor lesz Budapesten.

A visszavágóval kapcsolatban óriási érdeklődésről számoltak be a pozsonyiak, majd hozzátették, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, mert nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset, amikor is sok vendégszurkoló keveredett a hazai nézők számára fenntartott részre, amely konfrontációt, rendőrattakot eredményezett.

Pozsonyi sajtóhírek szerint egyébként a Slovan vezetősége éppen ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a visszavágón egyetlen FTC-szurkoló se legyen a hazai szektorban – írta a Nemzeti Sport. Ezt megelőzendő drukkereiknek szombatig bezárólag zárt körben kezdik meg a jegyek eladását – azokat értesítik először, akik a közelmúltban vásároltak bérletet vagy jegyet, és elektronikus úton elérhetik őket –, hogy csapatuknak minél nagyobb támogatást biztosítsanak a mérkőzésen

és ezzel is növeljék a biztonságot.

A BL-selejtező első körében a Ferencváros a kazah Tobolt, míg a magyar válogatott Holman Dávidot is foglalkoztató pozsoni Slovan a grúz Dinamo Batumit búcsúztatta szerdán.

A főtáblára kerüléshez négy párharcot kell megnyerni, a magyar és a pozsonyi csapat ebből egy párharcot már sikerrel vett.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató