2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Teljesen hülyét csinálnak a rendőrökből az Erzsébet hídon - mindenki füvezik

Gusztustalan trágárkodás, rettegő autósok, drogos és részeg tüntetők a TV2 Tények megdöbbentő videóján.

Ismét botrányba fulladt a baloldal tüntetése. Az Erzsébet-hídon buliszekér és grillparty is volt, a levegőben pedig penetráns fűszag terjengett. A tüntetők a rendőröket provokálták és ismét a forgalmat akadályozva próbálták felhívni magukra a figyelmet. A baloldal a KATA módosítása ellen tüntet napok óta, miközben annak idején egyetlen baloldali párt sem támogatta a bevezetését - írja a Tények.

Videó itt.

 

"Itt van velem a kisfiam, nem szeretném, ha minden csúnya szót ma tanulna meg"

kérte az imént egy tiltakozó a többi tüntetőt a színpadról, ahol megnyílt a Speaker's Corner, szabad a mikrofon, bárki felszólalhat. A hölgy azt is kérte, hogy senki se csináljon olyasmit, ami felbosszantaná, ha rendőr volna, ne fajuljon el a tüntetés.

"De marihuánát azért lehet szívni" - vette tőle vissza a mikrofont az MKKP MC-je, csepeli képviselőjelöltjük, aki az idei választási kampányban csirke jelmezben képviselhette a pártot az MTVA-ban a pártnak járó öt perces ,megjelenés idején. "De jó fűszag van" - jegyezte meg ezután.

 

A rendőrök csak állnak és állnak.....nem csinálnak semmit. A 400 csövesből minimum 100-an szívják a füvet, sőt, fel is szólítanak erre a színpadon a "katások"....

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató