2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Toroczkai: szégyellnivaló a kormány politikája

A Mi Hazánk elnöke arról beszélt: elképesztő megszorító intézkedéseket jelentenek be, amelyek nem átgondoltak, és amikor látják, hogy háborog a nép, megpróbálnak valahogy kikászálódni a helyzetből, amelyet ők teremtettek - fogalmazott.

Hozzátette: látni lehetett, hogy van egy világpolitikai átalakulás, a kormány mégsem tett semmit.

Megjegyezte: ő támogatta volna a katát annak idején és most is támogatná, hogy ne szúrjanak ki 400 ezer magyar dolgozóval - foglalta össze az MTI.

 

A rezsicsökkentésről közölte: érthetetlen, hogy amikor az emberek amúgy is aggódnak, részletek közlése nélkül bejelentik, hogy oda a rezsicsökkentés, ráadásul nagyon alacsony átlagfogyasztást állapítottak meg. A kormány hazudott, amikor azt ígérte, hogy megtartja a rezsicsökkentést és nem terheli rá a válság költségeit a magyar lakosságra

 - jelentette ki.

Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára közölte: az a legfontosabb kérdés, hogy meddig lesz háború és mikor lesz béke, mert ez határozza meg mindannyiunk jövőjét. Az is nagy kérdés, hogy az EU felhagy-e végre a szankciós politikájával, rájön-e arra, hogy ez nem Oroszországnak árt, hanem a saját lakosainak - mondta.

Kiemelte: az a legfontosabb, hogy lesz-e energia, működik-e a gazdaság. Ha nincs energia, nem lesz munkahely sem - mutatott rá.

Jelezte, lényeges az is, mit válaszol minderre a kormány. A fő cél a családoknak, a munkahelyeknek, a nyugdíjaknak, az otthonteremtési program eredményeinek, a családpolitikai intézkedéseknek, az elért rezsicsökkentésnek a megvédése - sorolta, hangsúlyozva: az országnak működnie kell.

 

MTI

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató