2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Brenner Koloman lányokat és fiúkat is zaklatott az ELTE-n

Szerkesztőségünkben landolt négy nappal ezelőtt egy jobbikos belső levél.

Egy órája jeleztük ezt hivatalos Facebook-oldalunkon:

Ha ez durranni fog, az nagy lesz!

Szerkesztőségünk kezébe került egy belső levelezés a Jobbikból. Ezt mi négy napja kaptuk meg, és olyan információkat tartalmaz, ami az egyik legnagyobb jobbikos botrány lehet. A Magyar Nemzet is megkaphatta tegnap, de a lap egészen szűkszavúan jelezte ezt.

Ami a lényeg. A levelet Molnár Enikő írta, tulajdonképpen azt írta le, hogy Jakab hogyan jutott el odáig ahol van. A levél viszont tartalmaz egy konkrét történetet is, konkrét névvel. Ez a politikus a parlamentben ül, mandátuma van tehát. Ez a politikus az ELTE-n zaklatott a levél szerint, amit Molnár Enikő írt le. És nem csak lányokat zaklatott….
Atombombán ül a megmaradt Jobbik….várjuk a robbanást.

- Szerkesztőség -

/ A sok kérdés miatt a politikus monogramja B.K./

 

Azért hozzuk nyilvánosságra a Molnár Enikő által írt levelet, amit a galériánkban mindenki elolvashat, hogy haladéktalanul álljon elő a párt és vezetősége. A levelet a párt belső levelezőrendszerében mindenki megkapta. Tudnak róla.

Éppen ezért tudja meg az egész ország is. Várjuk a Jobbik reakcióját, mert ez elég súlyos vád.

 

A Magyar Nemzet így írta le a történteket:

"Tegnap pedig egy minden bizonnyal Molnár Enikő által írt levélből az derül ki, Potocskáné május 26-án egy kávézóban arról egyeztetett Gyöngyösivel, hogy kinek a mandátumát szeretné megszerezni, hogy visszaülhessen a parlamenti patkóba."

 

A teljes levél a galériánkban, amibent az szerepel, hogy:

"Május 26-án 10 órakor Budapesten a Madal Caféban Potocskáné már Gyöngyösi Mártonnak azt vázolta, hogy szeptemberben belül Brenner Koloman helyére mert őt addig úgy is vissza kell hívnia az elnökségnek az ELTÉ-n gyűrűző zaklatási botránya miatt."

 

 

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató