2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Medvegyev bejelentette: Kárpátalja a magyaroké lesz

Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke a közösségi médiában osztotta meg, szerinte hogyan alakulhat Ukrajna sorsa a háború után. A politikus úgy véli, a nyugati elemzők elképzelése a konfliktus kimeneteléről nem egyezik meg Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elgondolásával.

Oroszország volt elnöke, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője, Telegram-csatornáján tette közé, hogyan alakulhat Ukrajna sorsa a háború után. A politikus egy fiktív térképen szemléltette, szerinte hogyan képzeli el Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Ukrajna határait a fegyveres konfliktust követően, majd azt is megmutatta, hogyan vélekedhetnek erről a nyugati elemzők.

A pszichotróp anyagok hatása alatt lévő ukrán elnök agyában a következő kép rajzolódott ki országa fényes jövőjéről (1. ábra). Nyugati elemzők úgy vélik, valójában így lesz (2. ábra)
 – írta posztjához Medvegyev, aki szerint a külföldi elemzők azzal számolnak, hogy a háborút követően 

- Luhanszk,

- Donyeck,

- Zaporizzsja,

- Dnyipro,

- Szumi,

- Szimferopol,

- Csernyihiv,

- Cserkaszi,

- Kropivnyick,

- Mikolajiv

- és Odessza megye Oroszország részét képezi majd,

míg Vinnyica és Csernyivci megye Románia területéhez tartozna. Lengyelország kapná meg Zsitomir, Hmelnickij, Ternopil, Ivano-Frankivszk, Rivne, Luck és Lviv megyét, Magyarországnakpedig Kárpátalját szánják.

Az ukrán elnök pszichotrópoktól befolyásolt agyában a következő kép alakult ki országa fényes jövőjéről (1. ábra).

A nyugati elemzők szerint ez valóban így lesz (2. ábra).

 

2-ik ábra:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató