2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A mai naptól kezdve tüntetéssorozatba kezd a Mi Hazánk

A hosszú tüntetéssorozat a mai napon veszi kezdetét. Ma rögtön hat különböző helyszínen fognak demonstrálni - írja a Magyar Jelen.

A tüntetések este 6 órakor kezdődnek mindenhol. Békéscsabán, Debrecenben, Győrben, Pécsett, Miskolcon, illetve Veszprémben.

Az ellenzéki párt vezetői úgy döntöttek, hogy a teljes országot bevonják, hiszen mindenkit érintenek a "megszorítások", és azt követelik, hogy "a kormány ne a magyarokkal akarja megfizettetni az energiaválság árát, hanem adóztassa meg a globális nagyvállalatokat, a tech-óriásokat és saját oligarcháit is".

Békéscsabán felszólal a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László, Lantos János, a párt munkaügyi kabinetjének elnöke, és Gyebnár Dávid, békéscsabai elnök. Debrecenben Dr. Apáti István, országgyűlési képviselő és Nagy Zoltán, megyei elnök osztja meg gondolatait. Győrben Dócs Dávid, országgyűlési képviselő, Ferencz Gergő megyei elnök, Rácz Kata győri elnök, és Pócs Miklós, nyúli szervezeti elnök szólalnak majd fel. Pécs városában Dóró Dóra, országgyűlési képviselő, Varga Tamás területi igazgató, és Makk András, az FKgP megyei elnöke szólalnak majd fel. Miskolcon Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, Dr. Fiszter Zsuzsanna, hitel- és végrehajtásügyi szakpolitikus és Miklós Árpád lépnek mikrofon elé. Veszprémben pedig Novák Előd, országgyűlési képviselő mellett Kovács Attila, református lelkész, és Bákor Dávid, a Magyar Önvédelmi Mozgalom észak-dunántúli vezetője lesznek a felszólalók.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató