2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

"Vigasztalhatatlan, síró tinik, dühös szülők, nagyon hosszú sorok" - botrány a szivárványos Mondocon-bulikán

Nagy botrányba fulladt a hétvégi MondoCon nevű, anime és manga tematikájú találkozó - írja a Blikk.

Mondocon nevű rendezvényen, ami elsődlegesen a popkultúra tinirajongóit szólítaná meg, tizenéves fiatalok és gyerekek (többnyire lányok) élvezik egymás társaságát a szivárvány rongyok forgatagában

A rendezvényt a budapesti BOK-csarnokban tartották, ám a vártnál jóval nagyobb volt az érdeklődés, ezért a szervezők nem tudtak mindenkit beengedni. A hatalmas létszám miatt olyantól is megtagadták a belépést, aki elővételes, érvényes jeggyel rendelkezett.

A szervezők szombaton kora délután jelezték a Facebook-oldalukon, hogy leállt a beléptetés, ám az érvényes, fel nem használt jegyeket visszatérítik. A posztot természetesen elözönlötték a felháborodott kommentek.

„Bementünk reggel, aztán kijöttünk a beeléptetőkapun kívülre egy ismerősért, és már nem mehettünk vissza. Ilyen esetben is visszakapjuk a jegyek árát? A fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni, mert eleve nem értékesíthettek volna több jegyet, mint a helyszín befogadóképessége... Köszönjük az infót, hogy visszatérítenek annak aki nem jutott be, de aki addigra már hazament, az bukta az egészet” – írta az egyik hozzászóló.

„Persze, aki Székesfehérvárról vagy máshonnan jött, felkelt ezért korán, utazott több órát, majd a jegy ár visszafizetése kárpótolja mindenben” – fogalmazott egy másik.

„Nem kellene egy 3000 főt befogadó helyre 8000 jegyet eladni. Az esőre pedig számítani kell. Csalódott vagyok” – szögezte le egy harmadik.

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató