2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Steven Seagal dokumentumfilmet forgat a Donbaszban

Dokumentumfilmet forgat a donbaszi háborúról a Putyin elnökhöz fűződő barátságáról is híres amerikai akciófilm-sztár.

Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi fejleményekről – mondta Denis Pusilin, al az Ukrajnához tartozó, függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője kedden, miután találkozott Seagallal.

"Steven megjegyezte, hogy a tömegmédiában a konfliktusról beszélők 98%-a soha nem járt itt, ezért nem ismeri a világ az igazságot"

- mondta a színészről, Denis Pusilin a TASS cikke szerint.

A szakadár terület vezetője szerint Seagal hadifoglyokkal beszélt a jelenovkai fogolytáborban. Pusilin Telegram-csatornáján közölte, hogy néhány rab a közelmúltban meghalt az ukrán csapatok célzott rakétacsapása következtében".

A szakadár vezető szerint a színésznek nem lesz könnyű dolga az általa csak tömegmédiának nevezett híradásokkal szemben, ezért sok sikert kívánt a Seagalnak.

Az Oroszországi Liberális Demokrata Párt (LDPR) sajtószolgálata korábban azt közölte, hogy Seagal a párt vezetőjével, Leonyid Szluckijjal együtt járt Donbaszban, aki egyben az Orosz Állami Duma (a parlament alsóháza) nemzetközi bizottságának az elnöke is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató