2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kerekesszékbe kényszerült Mike Tyson

Komoly fájdalmai miatt már járni sem tud.

Aggódnak a rajongói Mike Tysonért, akit a Miami repülőtéren egy kerekesszékben láttak végiggurulni . A bokszlegendáról kép is készült, miközben látszólag jókedvűen fotózkodott a rajongóival – írja a Marca.

Tysont egy hónappal ezelőtt New Yorkban kapták lencsevégre, akkor már botra támaszkodott. A bokszoló, aki hátproblémái miatt vonult vissza a ringből, több forrás szerint is fellángoló isiásszal küzd és erős fájdalmai miatt használ kerekesszéket.

Mike legutóbb egy podcastműor során ijesztett rá rajongóira, akkor úgy nyilatkozott, érzi, hogy már nincs sok hátra az életéből.

“Egy nap mind meghalunk. Aztán belenézek a tükörbe és látom azokat a kis pöttyöket az arcomon, és azt gondolom, hogy hűha tényleg közeleg a lejárati dátumom.”
Tyson májusban egy repülőn történ verekedés miatt került a címlapokra Április 20-án a JetBlue egyik járatán egy ittas férfi megállás nélkül zaklatta Mike-ot, mire ő többször is megütötte a férfit.

A sztár képviselői szerint a férfi megdobta egy palackkal a sportolót és megállás nélkül bosszantotta, a sértett férfi ügyvédei szerint azonban ügyfelük csak túlságosan izgatott volt a találkozás miatt.

Stephen Wagstaffe közölte, hogy egyik fél sem akarta, hogy bíróság elé kerüljön az ügy, ezért végül sikerült megállapodniuk, és nem emelnek vádat Tyson ellen.

(Hirado.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató