2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bartus: Elmebeteg császárok és diktátorok szintjén van ez az ember

Az Amerikai Népszava kommunistája fröcsög a Facebookon.

„Elmebeteg császárok és diktátorok szintjén van ez az ember

Még jó, hogy Magyarország az EU tagja, s a 21. században vagyunk, ezért egyelőre nem internálták a meteorológusokat, szabotázsért nem csukták börtönbe, esetleg nem fejeztette le őket ez idióta vadbarom. De ahogy az álcivil agymosott őrültek már pedzegették, hogy ez esetleg szándékos »szabotázs« is lehetett, nem kizárt, hogy előbb-utóbb lesznek ilyen koncepciós perek, nyomozások és a Rogán kezében levő titkosszolgálat elkezdi a megfigyeléseket, hogy kiszűrjék a rendszer (értsd: Magyarország) ellenségeit.

Nem jön a vihar? A meteorológus felel érte. Gólt kap a válogatott? Közmunkára kell küldeni vagy börtönbe kell csukni a kapust, mert szándékosan szabotálta el a védést. Túl kicsi a paradicsom? Börtönbe kell küldeni a termelőket, mert szándékosan akarják a NER-t rombolni. Itt vannak az ötvenes évek, a kínai kulturális forradalom, az észak-koreai kisvezér, jöhet a KGB, az ÁVO, Gestapo keresni az ellenségeket. Doktor Kotász él még? Elmeháborodott idióta ez az ember, és mindazok közveszélyesek, akik egy ilyen elmebeteget kiszolgálnak. Felelősek azért, ami bekövekezik.

Az Orbán-rendszer eddig is maga volt az abszurd. Eddig is nevetséges és felháborító, amit ez a mocsok banda művelt. De egy vihar (és egy tüzijáték) elmaradása miatt leváltott meteorológusok esete ennek a köpedelem, elmebeteg, fasiszta rendszernek is a szellemi mélypontja. A legszebb az egészben, hogy a meteorológusokat az a végrehajtó ember, szellemi és kulturális verőlegény rúgta ki, aki átszervezte a magyar felsőoktatást, a Magyar Tudományos Akadémiát, aki tudományellenességével zülleszti le az iskolákat, szándékosan butítja el a népet, ahol már tanárok is alig vannak.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató