2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

CNN: Vlagyimir Putyin népszerűsége töretlen

Fél évvel a háború kezdete után Vlagyimir Putyin még mindig olyan népszerű Oroszországban, mint a konfliktus kezdete előtt volt – írta véleménycikkében a CNN. 



Emlékeztettek arra, hogy a féléves háborúban – a becslések szerint – már most akkora katonai veszteségek lehetnek, mint amilyenek az afganisztáni szovjet invázió idején tíz év alatt voltak. Ennek ellenére a helyzet korántsem hasonlít a Szovjetunió végnapjaihoz,

MIVEL AZ OROSZ LAKOSSÁG NAGYOBBIK RÉSZE MÉG MINDIG TÁMOGATJA A HÁBORÚT – VAGY MINIMUM HALLGATÓLAGOS BELEEGYEZÉSÉT ADJA HOZZÁ.

A CNN ezzel kapcsolatban idézte az orosz állami WCIOM, valamint a független Levada-Center közvélemény-kutató felméréseit, amelyek egyaránt azt mutatták ki, hogy Vlagyimir Putyin támogatottsága az utóbbi hónapokban is rendszerint 80 százalék körül volt. Az amerikai portál szerint ebből adódóan egyelőre nem lehet arra számítani,

HOGY A KÖZVÉLEMÉNY MEGGONDOLNÁ MAGÁT AZ OROSZ ELNÖKKEL VAGY A HÁBORÚVAL KAPCSOLATBAN.

Az orosz gazdaság a nyugati szankciók ellenére sem omlott össze, és az orosz emberek által tapasztalt fennakadások sem eredményeztek nagyobb méretű zavargásokat az országban. Mindeközben pedig a következő hónapokban Vlagyimir Putyin energiaválságot idézhet elő Európában az export leállításával, ez pedig végső soron ahhoz vezethet, hogy Ukrajnát a nyugati szövetségeseik egyre inkább rá akarják majd bírni egy békeszerződés megkötésére – írta véleménycikkében a CNN.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató