2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kikapott a Fradi, de ismét ott van az Európa Liga főtáblán

A kevés helyzetet hozó találkozón egy fejesgólt szerzett a Shamrock, így az FTC 4-1-s összesítéssel jutott az El-csoportkörbe.

I. félidő

A félidő első fele nagy küzdelmet hozott, a labda nagyrészt a Ferencvárosnál volt, de helyzetet egyik oldalon sem láthattunk.

A 27. percben Ferizaj lőtt a tizenhatos bal sarkáról. Tekerése nem sokkal ment el a bal felső mellett. Negyed órával később ismét a Shamrock veszélyeztetett. Esiti labdavesztéséből indultak meg az írek, majd Emakhu ugrott ki, de lövése elment a bal sarok mellett.

A félidő lefújása előtt ordító ziccerbe került az FTC. Civic szabadrúgás után Mmaee fejelt pár méterről kapura, üresen érkezve, de fejesét nagy bravúrral védte a kapus. Gól nélküli döntetlent hozott az első játékrész.

 

II. félidő

Az 54. percben 16-17 méterről rúghatott szabadrúgást a Shamrock. Bogdán kiütötte a jobb sarokba tartó lövést, a kipattanót pedig kivágták a védők.

Pár perccel később Mmaee ugrott ki, de lövése középre ment, így a kapus védeni tudott. A 72. percben Vécsei fejese csorgott el az írek kapuja előtt.

A 75. percben Boli középre adott fejese után Traoré hatról a léc fölé ollózta a labdát. A 87. percben Greene vitte a labdát Bogdánra, ám a magyar kapus nagy bravúrral védte a bal sarokba tartó lövést. Két perccel később azonban Bogdán sem tudott segíteni: Lyons fejelt a kapuba néhány méterről, egy szöglet után.

 

A Fradi 4-1-s összesítéssel jutott az EL-főtáblára

(Csakfoci.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató