2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Egy Nobel-díjas tudós szerint a „transzneműek” kihagyták a biológiaórákat

A transzneműség hívei, akik azt állítják, hogy kettőnél több nem létezik, kihagyhatták a biológiaórákat – vélekedett Christiane Nüsslein-Volhard Nobel-díjas tudós.

A kiváló német tudós, aki 1995-ben elnyerte az élettani és orvostudományi Nobel-díjat a korai embrionális fejlődés tanulmányozásáért,

őrületnek minősítette, hogy az ország kormánya olyan törvényt szorgalmazott, amely lehetővé teszi a 14 éven felüliek számára, hogy orvosi engedély nélkül „megváltoztassák a nemüket.”
A feminista Emma magazinnak adott interjúban Nüsslein-Volhard elítélt minden olyan elképzelést, miszerint kettőnél több nem létezhet, valamint azokat a felvetéseket is, amelyek szerint valaki műtéti vagy törvényi úton megváltoztathatja a nemét.

Vannak, akik meg akarják változtatni a nemüket, de akkor sem tudják megtenni. Maradsz XY vagy XX [kromoszómájú].”

– mondta a Nobel-díjas tudós a kiadványnak.

Az orvosszakértő elítélte azokat is, akik hermafroditákkal vagy más ritka esetekkel akarják igazolni a gender-ideológiát, Nüsslein-Volhard hangsúlyozta, hogy ezekben az esetekben is az egyik vagy mindkét bináris nem jellemzőit mutatják az egyének.

Az interszexualitást nagyon ritka eltérések okozzák a kromoszómakészletben. De azokban az emberekben is megvannak mindkét nem jellemzői, ők nem egy harmadik nem.„

 Nüsslein-Volhard azt a gyakorlatot is támadta, hogy a nemet váltani vágyó embereknek hormonokat adnak, a Nobel-díjas azt állította, hogy az ilyen gyógyszerek hosszú távú alkalmazása negatív mellékhatásokat okoz a használó számára.

A Nobel-díjas Németország úgynevezett „queer tanácsosát” is célba vette, aki azt állította, hogy azt állítani, hogy csak két nem létezik, tudománytalan, és az igazság az, hogy sok nem létezik.

Ez a tudománytalan! Lehet, hogy Herr Lehmann kihagyta a biológiai alapokat … minden emlősnek két neme van, és az ember emlős.”

 Mindazonáltal a Nobel-díjas bírálatai valószínűleg nem változtatnak a német kormány transzneműség-párti álláspontján, amely határozottan kitart amellett, hogy már 14 éves gyermekek is orvosi konzultáció nélkül megváltoztathassák a törvényes nemüket.

(888)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató