2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Noárt atrocitás érte a Pride-on, ezért feljelentést tett szexuális zaklatás miatt

Molnár Áron jogi útra terelte az idei Pride-on történt konfliktusát, melynek során a színésznek megfogták a fenekét – adta hírül a 24.hu pénteken.

Mint írják:

a színész az idei felvonuláson került összetűzésbe egy ellentüntetőként érkező férfival, aki bejutott a színfalak mögé, kiabálással igyekezett megzavarni a rendezvényt,

majd belemarkolt Molnár fenekébe”.

Molnár: Példát szeretnék mutatni

A noÁr-mozgalom alapítója a legnagyobb hazai LMBTQ civil szervezethez, a Háttér Társasághoz fordult segítségért, erről a szervezet posztolt Instagram-oldalukon, ahol Molnár szavait is idézik:

Azért fordultam a Háttér Társaság jogsegélyszolgálatához, mert példát szeretnék mutatni a hasonló helyzetbe került embertársaimnak, hogy igenis van megoldás, de a csend nem tartozik közéjük.
Amíg van eszközünk, lehetőségünk és hangunk, addig élnünk kell vele és erőt kell adjunk azoknak, akik félelemben élnek. Ha közömbösek maradunk, vagy elbagatelizáljuk az ügyet, akkor jusson eszünkbe, hogy ez a mi lányunkkal, vagy fiunkkal, a mi rokonunkkal, vagy ismerősünkkel is megtörténhet. Ha most nem parancsolunk ennek megálljt, akkor ők is áldozatokká válhatnak. A Háttér Társaság Magyarország legrégebbi LMBTQ szervezete. Hiszem, hogy ügyem a legjobb kezekben van. A csend legitimizálja a félelemre és vakhűségre épülő rendszert. Ne hallgassunk!” – olvasható a bejegyzésben.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató