2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gyurcsány: Szeptember első hétvégéjén megmozdul a DK közössége

Jó hazafiak vagyunk. Szeretjük hazánkat. Teszünk érte.

„15 000. Balázs 21 éves, másodéves egyetemista. Kereskedelem és marketinget tanul. Érdekelte a politika, mindig is baloldali érzelmű volt. Nemrég úgy döntött, hogy belép a DK-ba. Ezzel ő lett a DK tizenötezredik tagja.

A sikernek sok mércéje lehet. Egy politikai pártban a siker egyik fokmérője, hogy egyre többen akarnak csatlakozni hozzá, vele lenni, vele együtt menni. Ez történik mostanában velünk, a DK-val. Tizenötezren lettünk. Köszönjük, hogy jöttök. Köszönjük, hogy tenni akartok egy jobb hazáért, és bennünket választatok társnak közös utunkhoz.

Ma mintegy egymillió magyar ember gondolja úgy, hogy a Demokratikus Koalíció a legjobb választás, ha a haza dolgaiban keres társat magának.

Szeptember első hétvégéjén megmozdul a DK közössége. Az ország 70 városában hívunk benneteket találkozásra. Főzünk, játszunk, beszélgetünk. Együtt leszünk. Ez lesz a DK szeptemberiálisa. Jó hazafiak vagyunk. Szeretjük hazánkat. Teszünk érte. Nem fogunk csalódást okozni. Vigyázunk rád, vigyázunk hazánkra.”- írta Gyurcsány a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató