2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Előbújt az első meleg pókember

A Web Weaver nevű karakter az Edge of Spider-Verse képregénysorozat legújabb számában tűnik fel.

Az eredeti Marvel képregényekben hosszú ideje léteznek párhuzamos dimenziók, melyekben megtalálhatók a közkedvelt hősök alternatív változatai is – írja a Gamestar. Hozzátették, Pókemberből gyakorlatilag megszámlálhatatlan verzió létezik, a különböző „Spider-Verse” képregényekben nár többet is megismerhettek már a rajongók közülük. 

A most futó legújabb sorozat, az Edge of Spider-Verse ötödik lapszámában egy új karakter mutatkozik be: a divatrajongó Web Weaver, a Marvel első homoszexuális Pókembere – ismertették.

Web Weaver Steve Foxe és Kris Anka fejéből pattant ki, a karaktert a 2022-es San Diego Comic-Conon leplezték le.

A civilben Cooper Cohenként élő hős hétköznapi munkája divattervező, aki a történet szerint úgy tesz szert szuperképességekre, hogy megmenti Peter Parkert a pókcsípéstől. A rovar így az ő kezébe csíp bele. 

Arra is kitértek a karakter ismertetése során, hogy Cohen élete nem egyszerű: szülei kidobják otthonról, mikor kiderül róla, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezt követően azonban igaz barátokra és új családra jel, illetve divattervezőként is sikeres lesz – derült ki a Gamestar cikkéből. 


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató