2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kamu Geri: Vajon a lakájmédia most a kormányon is gúnyolódni fog?

Vajon a lakájmédia most a kormányon is gúnyolódni fog, hogy 18 fokos fűtési határt szabtak meg az állami intézményekben? A kérdés költői, bizonyosan zseniális ötletnek tartják majd a szabályozást, amellyel rengeteget lehet spórolni.

Amikor nyáron a Fővárosi Önkormányzat kereste azokat a lehetőségeket, amellyel át tudnánk vészelni az energiaválságot, lejárató cikkek százai születtek, hogy majd télen megfagynak a budapestiek az intézményekben, ahol a kollégáim sapkában és sálban üldögélnek. Augusztusban bejelentettük Budapest első energiacsomagját, 21 fokos fűtési határt állapítottunk meg, kivéve természetesen az idősotthonokban és az ápolási tevékenységet végző intézményekben. Erről itt tudtok bővebben olvasni: t.ly/LAyE Ez az intézkedés aztán újabb muníciót szolgáltatott a lakájmédiának.

Az energiatakarékosságra szükség van, hónapok óta beszélünk erről, örülök, hogy végre a kormány is felismerte. Talán ezentúl a felelős, előrelátó, jövőt féltő intézkedések nem válnak közröhej tárgyává a propagandamédiában sem.”- írta Karácsony.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató