2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Gigabotrány: Szabó Bálint autóval támadta meg a kötcsei pikniket - keményen földhöz verték

Balhéktól közel sem mentes a mai nap folyamán 31. alkalommal megrendezett kötcsei piknik. Az esemény előbb két Magyarország diktatúra! és O1G molinókkal eláttott tüntető zavarta meg, akik nem csak a biztonságiakkal, de a helyszínre érkező politikusokkal és közszereplőkkel, köztük Nagy Feróval is konfrontálódtak.

A csipkelődésnek nevezhető eseményeket követően azonban kitört a tényleges balhé, a gazda tüntetés szervezője, Szabó Bálint ugyanis egyszer csak behajtott az útra, ahonnan nem volt hajlandó elmozdulni, majd vitatkozni kezdett a biztonságiakkal.

Hosszas cívódást követően végül kiszállt a kocsijából, és testőrök gyűrűjében elindult a piknik felé. Ezt követően igazoltatták, ám ő még ekkor is lemondásra szólította fel Orbán Viktort. Kijelentését követően feltett kezekkel kezdett tárgyalni a biztonsági emberekkel.

A helyzet ezt követően csak fokozódott, Szabó Bálintot a falhoz állították, majd körülbelül 15 percig ott tartották amíg megérkezett egy rendőrséginek tűnő furgon. A hatóság emberei megbilincselték és berakták az autóba.

 

 

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató