2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

FeGyőr: a szankciók a békét hivatottak kikényszeríteni

A szankciók azt üzenik a világ készenlétben álló diktátorainak, hogy a tetteidnek következménye van, nem lehet bármit büntetlenül megtenni.

„Bármit állítson is Putyin, vagy Orbán Viktor: a szankciók ezt a célt szolgálják, a békét hivatottak kikényszeríteni, és azt az életformát védik, ami a gyengébbek szuverenitását védi az erősek ököljogával szemben. A békét, a fejlődést, a biztonságot. A szankciók azt üzenik a világ készenlétben álló diktátorainak, hogy a tetteidnek következménye van, nem lehet bármit büntetlenül megtenni. Nekünk, európaiaknak pedig azt üzenik, hogy a békének ára van. Nem üres ideologizálás ez, hanem Magyarország jól felfogott nemzeti érdeke. Történelmi bűn az Orbán-kormány részéről – ami egyébként mind egy szálig megszavazta a szankciókat (!) –, hogy azok mellé áll, akik ennek a világrendnek az elpusztítására törekednek. Nincs az a remélt haszon, amiért megérné hintapolitikázni a magyarok jövőjével.

Mi, a Momentumban azért dolgozunk, hogy a gyermekeink és az unokáink is megtapasztalhassák, milyen egy szabad világban felnőni. Milyen, amikor az embereknek nem kell a közügyek, a jövő miatt aggódniuk. Amikor a nyugat, a nyugati világrend, a nyugati értékek védelméről beszélünk, mi erre gondolunk. Ezt védjük mindazoktól, akik el akarják pusztítani.”- írta Fekete-Győr a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató