2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Flexszel esett neki a parkolóautomatának, mert megbírságolták

Egy budapesti férfi vágókorongos sarokcsiszolóval (köznapi nevén flexszel) esett neki egy erzsébetvárosi parkolóautomatának, majd levágta az egyik ház homlokzatára felszerelt közterületi térfigyelő kamerát, miután megbüntették, mert nem volt pakolójegye – írja a Police.hu.

Az eset szerda este kilenc körül, a VII. kerületi Szövetség utcában történt. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a férfival szemben.

A rendőrség közleménye szerint a férfi autója nem rendelkezett parkolójeggyel, ezért pótdíjat szabtak ki rá. A férfi ezt nehezményezte, szóváltás alakult ki közte és a parkolóőrök között.

Ezt követően távozott a közeli műhelyébe, ahonnan az akkumulátoros szerszámmal tért vissza, és nekiesett a jegyautomatának.

 

A kerületi kapitányság körzeti megbízottjai K. Lórántot a VII. kerületi Rózsa utcában este 11 óra körül fogták el. A flexet, mint elkövetés eszközét lefoglalták.

Az 52 éves férfit a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, egyelőre nem kívánt vallomást tenni.

„Ezért már nem csak mikuláscsomag járhat” – állapította meg elmésen a rendőrség a közleményben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató