2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

"YouTube-sztárt" keres a rendőrség: Kunu Márió szökésben van

Kunu Márió újra felkerült a rendőrség körözött személyeket listázó oldalára: a VIII. kerületi Rendőrkapitányság ismét elfogatóparancsot adott ki ellene.

A zenész és YouTube-"sztár", Kunu Márió ellen a VIII. kerületi Rendőrkapitányság körözést adott ki. Márió ellen akkor közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt tettek feljelentést, s bár a tárgyaláson bocsánatot kért a sértettől, a büntetést nem úszta meg.

– Felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot kaptam, 1 millió 200 ezer forintot kellett volna négy hónap alatt befizetnem. Az első két csekket fel is adtam, de utána elköltöztem, nem jöttek a levelek, ezért elfeledkeztem róla. Tudom, hogy én voltam figyelmetlen, hogy nem jártam utána. Nem is foglalkoztam ezzel, egészen múlt hétig, amikor valaki felhívott, hogy azonnal be kell fizetnem a pénzt, majd pénteken már kint voltam a körözési listán – nyilatkozta évekkel ezelőtt Kunu.

Kunu Márió akkor a párja segítségével kifizette a pénzt, ám a Reddit nevű közösségi oldal egyik csoportjában kiszúrták, hogy a férfi pénteken újra felkerült a rendőrség oldalára: Kunu ellen ismét elfogatóparancsot adott ki a VIII. kerületi Rendőrkapitányság, ezúttal zaklatás miatt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató