2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A Mamuszos a Facebookon írta meg, hogy Gyöngyösit kidobta a felesége

A Jobbik politikusai, vezető tisztségviselői úgy érzik, az én magánéletem rájuk tartozik, és az azzal kapcsolatos minden megnyilvánulásukat tűrni fogom. Tévednek 

− jelentette ki a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Molnár Enikő, aki válaszul az őt ért „sérelmekre”, Gyöngyösi Márton magánéletéről osztott meg néhány bennfentes információt.



 Jakab Péter élettársának állítása szerint Gyöngyösi Mártont, a Jobbik elnökét elküldte a felesége otthonról. A jelenlegi pártvezér ugyanis saját asszisztensével egy, a Jobbik által fizetett Falk Miksa utcai szolgálati lakásba költözött össze. Molnár Enikő továbbá úgy tudja, Gyöngyösi új párja az egyik jobbikos önkormányzati képviselő jegyese volt, aki, miután kiderült a hónapok óta tartó légyott, felbontotta eljegyzését. 

A történtek kapcsán Jakab Péter volt kabinetfőnöke azt is odaszúrta Gyöngyösinek a Tízparancsolatból, hogy „Felebarátod házastársát ne kívánd!”. Mint írta, nagy hívőként biztos tisztában van vele. A Ripost cikke szerint mindez azért is elgondolkodtató, mivel Molnár Enikő a papíron mai napig házas Jakab Péterrel él együtt. 

Érdemes továbbá azt is megjegyezni, hogy 

Jakabnak a felesége felszólítására éppen Molnár Enikő miatt kellett még karácsony előtt elköltöznie otthonról.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató