2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Medvegyev: a Donbassz Oroszországba olvadása után a világ geopolitikai átalakulása visszafordíthatatlan lesz

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője is reagált a népszavazási felhívásokra a Donbassz beolvadásáról az Oroszországi Föderációba.



Medvegyev Telegram-csatornáján azt írta, hogy a Nyugat retteg ezektől a népszavazásoktól, mert az egyesülés után Oroszország az önvédelem minden erejét alkalmazza, ha behatolnak a területére.

A Donbassz népszavazások nemcsak az LNR, a DNR és más felszabadított területek lakosainak rendszerszintű védelme, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – írja a volt orosz elnök.

Teljesen megváltoztatják évtizedekre Oroszország fejlődésének vektorát. És nem csak a mi országunkét. Mert miután ezek megvalósulnak, és az új területek Oroszországhoz kerülnek, a világ geopolitikai átalakulása visszafordíthatatlan lesz.

AZ OROSZORSZÁG TERÜLETÉRE VALÓ BEHATOLÁS OLYAN BŰNCSELEKMÉNY, AMELY LEHETŐVÉ TESZI AZ ÖNVÉDELEM MINDEN EREJÉNEK ALKALMAZÁSÁT. DE NEM KEVÉSBÉ FONTOS, HOGY ÁLLAMUNK ALKOTMÁNYÁNAK MÓDOSÍTÁSA UTÁN OROSZORSZÁG EGYETLEN JÖVŐBELI VEZETŐJE, EGYETLEN HIVATALNOK SEM LESZ KÉPES VISSZAFORDÍTANI EZEKET A DÖNTÉSEKET – FOLYTATTA MEDVEGYEV.

Ezért tartanak annyira ezektől a népszavazásoktól Kijevben és Nyugaton. Pontosan ezért kell őket megtartani – zárta bejegyzését a volt orosz elnök.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató