2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kadirov: Putyin kétségbeejtő helyzetbe hozta Kijevet és a NATO-t

A Telegramon üzent a csecsen vezér.

Vlagyimir Putyin főparancsnok mai beszéde az oroszokhoz kétségbeejtő helyzetbe hozta a kijevi vezetést és az egész NATO-t. Az államfő nagyszabású akciókat indított Oroszország integritásának védelmében. Ezek szükséges, fontos és proaktív intézkedések. 

Teljes mértékben támogatom az elnök által hozott döntéseket. Láthatjuk, hogy a nemzetünk körül kialakult jelenlegi helyzet veszélyezteti a nemzet biztonságát. Biztos vagyok benne, hogy nem titok, hogy az elmúlt néhány évben háborút vívtak Oroszország ellen, méghozzá a legaljasabb módon. Egy bizonyos szakaszban ez a háború rejtett formát öltött, de most mindenki számára nyilvánvalóvá vált.

Emlékszünk, hogy a donbászi események előtt a NATO azt tervezte, hogy rakétáit és katonai kontingenseit az orosz határ közelébe telepíti. Nagyon jól tudjuk, hogy ezek a tervek mire készültek. A szövetség még csak nem is titkolta különösebben, hogy Oroszország elpusztítására törekszik.  

Ennek eredményeképpen a szövetség határaink közelében történő kiterjesztésének tervei kudarcba fulladtak, és most a kollektív Nyugat más eszközökkel próbálja legyőzni Oroszországot - az ukránok felszereléssel és fegyverekkel való ellátásával. Ennek eredményeképpen a fasiszták NATO-fegyverekkel gyilkolják a civileket Donbászban és bombázzák a területünket. 

Ez a forgatókönyv fájdalmasan ismerős a csecsen nép számára. Ugyanígy ez a Nyugat is azt tervezte, hogy a mi köztársaságunkon keresztül elpusztítja Oroszországot. Nem véletlen, hogy Vlagyimir Putyin beszédében felidézte azokat az eseményeket, amikor ugyanezek az országok nemzetközi terrorista bandákat bátorítottak a Kaukázusban, és a NATO támadó infrastruktúráját a határaink közelébe szorították. Semmi sem jött össze nekik. Most sem fog sikerülni!

Ezért nagyon fontos, hogy véget vessünk a donbászi különleges műveletnek, különben az arrogáns ellenség bejöhet az országunkba, a városainkba és falvainkba, az otthonainkba. A részleges mozgósítás végrehajtása az ellenséggel való szembeszállás kényszerintézkedése. Ahogy Vlagyimir Putyin elnökünk mondja: "Ha elkerülhetetlen a harc, akkor először le kell csapni. 

Ezért támogatom teljes mértékben az elnök döntését a tartalékosok részleges mozgósításáról. Mi az első naptól kezdve aktívan részt vettünk ebben a folyamatban a Csecsen Köztársaságban, de most már az államfőtől is kaptunk egy utasítást, és ezt 100 százalékosan végre fogjuk hajtani!

AHOL IGAZSÁGTALANSÁG VAN, OTT VAGYUNK MI IS!


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató