2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Az MLSZ önfegyelmet kér a szurkolóktól az olaszok elleni meccsen

Érdemes idejében elindulni a mérkőzésre, mert telt ház lesz.

A korábbi rendbontások és diszkriminatív viselkedés miatt az Olaszország elleni összecsapást is az UEFA felfüggesztett büntetésének terhe alatt játssza a válogatott – írja az Magyar Labdarúgó-szövetség.

Ahhoz, hogy a nézők a jövőben is a helyszínen szurkolhassanak a csapatnak, önfegyelemre és az ellenfél tiszteletére is szükség van. Nem szabad okot szolgáltatni további szankciókhoz, különösen rasszista vagy kirekesztő megnyilvánulásokkal.”

Még az angolok elleni tavalyi meccsen tapasztalt szurkolói rendbontások miatt van érvényben egy egymeccses, felfüggesztett zárt kapus hazai mérkőzés, sőt balhé esetén akár még arra is sor kerülhet, hogy egy időre visszatérnek a zárt kapus találkozók.



Az MLSZ azt is közölte, hogy a magyar–olasz Nemzetek Ligája-mérkőzése napján a Puskás Aréna Parkban már 18:15-től programok várják a szurkolókat, ezért – és a sorok elkerülése érdekében is – érdemes legalább másfél órával a találkozó előtt a helyszínre érkezni.

Azt is kérték, mindenki lehetőség szerint a közösségi közlekedést, a metró- és villamosjáratokat vegye igénybe a Puskás Aréna megközelítésekor, és érkezzen időben. Természetesen a meccsen telt ház lesz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató