2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Csekk Katka: azon dolgozunk, hogy térdre kényszerítsük Putyint

A moentumos hazaárulónak bilibe lóg az enyves kezecskéje...

Erről álmodozik a korrupcióba keveredett CsekK Katalin.

„Miközben Orbán Viktor zavaros, csúsztatásokkal teli beszédet tartott az Országgyűlés előtt, amiben másokra hárítja a felelősséget a magyar gazdaság nehézségeiért és a megélhetési költségek meredek emelkedéséért, addig az Európai Parlamentben, frakciónkkal közösen mi azért dolgozunk, hogy

1) Európai megoldásokat találjunk az elszálló energiaárakra. A nagy energiacégeket érintő különadókból befolyt összeget támogatások formájában adjuk vissza az embereknek, és felgyorsítsuk a megújuló energiatermelést illetve annak minél hatékonyabb tárolását, ezzel egyszerre kezelve a klímaválságot, és csökkentve az orosz kitettséget.

2) Az orosz agresszort igenis szankcionáli kell, másképp nem lehet megállítani a háborút. Azon dolgozunk, hogy ezek a szankciók minél hatékonyabban térdre kényszerítsék a háborút finanszírozó orosz gazdaságot, úgy, hogy közben Moszkva ne legyen képes manipulálni az energiaárakat.

3) Európaszerte egyre többen támogatják: minél több forrás álljon rendelkezésre közvetlenül, a kormány enyves kezeit kikerülve ‒ az azokra rászoruló termelőknek, vállakozóknak, vagy civil szervezeteknek”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató