2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Meccs közben összeesett és meghalt egy U19-es magyar futballista

Tragikus esetről számolt be az Issimo SE labdarúgócsapata a Facebookon: a csapat elvesztette egyik utánpótlás-játékosát, Pásztor Patrikot, aki a szerdai U19-es bajnoki meccsen esett össze.

A bejegyzésben az áll, a focista néhány perccel a második félidő kezdete után esett össze a pályán. A játékvezető és a csapat edzője is rögtön látta, hogy nagy a baj, azonnal elkezdték a focista újraélesztését, miközben értesítették a mentőket is. Miután sikerült a játékos állapotát stabilizálni, a mentők a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájába szállították. Az Issimo SE csapatát pénteken értesítették, hogy a focista meghalt.

A klub elnöke azt írja, Pásztor Patrik nyáron igazolt az Issimo SE csapatához, hamar az öltöző és az egész közösség kedvelt, megbecsült tagja lett. A mérkőzés előtt semmilyen jel nem utalt arra, hogy nem állna készen a játékra, ugyanolyan lelkesedéssel állt be csereként a szünetben, ahogyan azt a korábbi meccseken, edzéseken látták tőle edzői és csapattársai.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató