2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kifulladt a kommunista hiszti - megunták és hazamentek

Szomorúan tudatjuk, hogy ma ebben ennyi volt. Elindultak haza az ellenzékiek a Kossuth térről, de még egyszer elénekelték a partizán indulót. Ezzel bizonyítva, hogy jó kommunistához híven, a magyar emberek vérére szomjazik a szervező brigád. 

A Kiscsillag ráadásszáma (Nincs igazság csak béke) után Lovasi András köszönetet mondott mindenkinek, aki eljött tüntetni a tanárokért és a diákokért. A Kiscsillag levonult a színpadról, Molnár Áron noÁr búcsúzóul azt mondja: legyen a tömeg szívében düh és remény. Az emberek ezután felemelik világító telefonjaikat, majd bejelentik, hogy vége a rendezvénynek. NoÁr azt kéri, hogy lassan vonuljon ki mindenki a térről.

Takarodó előtt, álljanak itt gondolataink a mai hisztiről:

Beszéljünk akkor komolyan!

Lassan fél éve vártuk ezt a napot, és bevalljuk aggódtunk, hogy vége mindennek. De ma, kisütött a Vadhajtások napja. Felült a halott. Mi így alakultunk, ezt képviseljük, és minden napunk arról szólt, hogy csípjük, rúgjuk és elgáncsoljuk az ellenzéket. Áprilisban úgy megcsíptük őket, padlón voltak hónapokig. Unatkoztunk, befagyott minden. Erre ma végre felült a halott. Olyan jól sikerült a napunk, még mindig a posztjainkon pörögnek. Hiányzott már. Hónapok után ma végre sikerült felkelni a K.O. - ból, és bedobták csalinak a DK szakszervezetek a pár tanárt, diákokat amit reggel 6-tól habosított az összes ellenzéki kanális, hogy hónapok után, este 19 órára, üljön fel a halott végre. Ugyanaz a 3-5 ezer ember ment ma ki, akiken évek óta röhögünk. Köszönjük nekik. Hiányoztatok, de vissza ne feküdjetek a K.O.-ba, mert tényleg hiányzott a pezsgés és az a rengeteg szeretet amit portálunk kap, amiért cukkolunk benneteket!

Hajrá halottak!

 

 

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató