2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A teljes ellenzék a Vadhajtások.hu lábai előtt hever

Ujhelyit darabokra szedik saját kommentelői…

A MSZP mandátumtolvaja a Facebookon retteg egy tegnapi irományunk miatt. Az egész ellenzék visít.

Pityu nem okos. Pityu nem érti a 2006-os párhuzamot. Pityu nem szereti az igazságot. Ne légy olyan, mint Pityu!

Milyen "gyűlöletbeszédről" beszélnek ezek???

2006-ban Ujhülye és cinkosai a magyar embereket csőcselékezték. Tény. Ünnepeltek, mert folyt a magyar emberek vére Budapest utcáin. Ez is tény. Mi tegnap ezzel párhuzamba állítottuk a tüntetést. Semivel nem írtunk többet, mint akkor a kommunisták követeltek, és azt meg is tették. Azt meg ne is feszegessük, hogy a tegnepi felheccelt diákok, hogyan foglaltak volna el hidakat 2006-ban.

Ezek nem is akarják érteni, hogy az általunk leírtak az nem gyűlöletbeszéd, hanem ezek valós események, amit a kommunisták követtek el 2006-ban. Kiváncsiak lettünk volna ezekre a diákokra, hogyan foglaltak volna hidakat a Gyurcsány rezsim idején.

Azért adtuk ezt a címet, mert Pityut a saját kommentelői szedik szét. 

Bizony... Ezt nem a Vadhjatások "csinálták", hanem az elvtársak, 16 évvel ezelőtt.

És akkor itt van egy másik komment, hogy Pista is megértse...

Pedig igaza van Bede Zsoltéknak. Miért? Az ominózus kijelentésével nem valódi kívánság hangzott el, HANEM emlékeztető a 2006-os Gyurcsány-terrorra.

Emlékszünk még ugye?

Mert akkor az ment. Mindenki tudja, hogy egy demokratikus jogállamban ez nem mehet. Orbánék nem élnek gyurcsányi eszközökkel. Ezzel élnek vissza sokan. Ezzel tisztában van a Vadhajtások is.

Így a napnál világosabb, hogy az ominózus kijelentés görbetükör azok számára, akik az egykor terrort végigvezénylő Gyurcsányt most szívükhöz melengetik. A patkányozást én is olvastam tőlük. Kiskorú, megvezetett gyermekekre ezt nem alkalmaztam volna, de nem tudhatom, hogy említett szöveg alkotója mit, miket élt át valamikor, mennyire lát bele az ellenzéki sajátosságokba, ami miatt azt a kifejezést használta. Engedtessék meg, hogy megemlítsem - még ha ezért mondtok rám fűt, fát, virágot -, hogy minden éremnek kettő oldala van. Mellesleg van, akiit irritál az igaztalanság, hazugság, ármány, gyűlöletkeltés, jogtalanság és jogtiprás, és mindennek mindenki másként ad hangot. Bede Zsolt szerencsére csak szavakban, míg mások már a Csillag vendégszeretetét élvezik. A bíróságon meghallgatják a vádlót és utána a védőt. 

 

Pár mondatot a mai sajtóhírekkel kapcsolatban.

Valóban beszéltünk a Telex-szel, csupán nem közölték a teljes szöveget. Semmiféle gyűlöletbeszédről nincsen szó, hiszen a kiírásunkat mi magunk töröltük, a tiltás elkerülése érdekében. Pontosan tudtuk, hogy ez fog következni, és rettegés lesz, keringeni fog. A 102 ezer követővel rendelkező oldalunk korlátozás alá került, de nem gyűlöletbeszéd miatt. Erről konkrétan nem fogunk nyilatkozni, ugyanis a teljes törlés elkerülése érdekében, most tartalék oldallal megyünk tovább. Aki szeretne követni minket, itt megteheti.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató