2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

"Egy álom kezdődött el": Dobrevnek orgazmusa volt a tegnapi tüntetéstől

Az árnyékminiszterelnök nagyon elégedett a szerda esti tanár/diák-vergődéssel.

„Az orvosok, a mozdonyvezetők, a vasutasok, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete, a Vasas Szakszervezet, a Közalkalmazottak és Köztisztviselők Szakszervezete, a Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma – ők mindannyian kiállnak a tanárok mellett, mert eljött az ideje.

Árnyékkormányommal azért dolgozom, hogy hitet adjunk az elégedetlen sokaságnak, hogy megmutassuk van remény és van kiút. És közben bizakodva látom, hogy egyre többen ismerik fel, külön-külön tehetetlenek a kormánnyal szemben, együtt viszont a legveszélyesebb ellenfelei bármilyen elnyomó hatalomnak.

Ez az a lecke, amit az ország most tanul, hogy egymásra kell találni. Amikor mindannyian képesek leszünk arra, hogy ne csak magunkért, hanem egymásért is tiltakozzunk és olyan ügyekben is hallassuk a hangunk, amelyek közvetlenül talán nem érintenek minket, akkor lesz haza az országból, egy Európai Magyarország, akkor leszünk összetartó, szolidáris, európai nemzet. Egy álom kezdődött el tegnap. Az Árnyékkormányommal mindent meg fogok tenni, hogy valóság legyen!” - írja Gyurcsány Ferencné.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató