2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Makizaj: A médiadiktatúra továbbra is tökéletesen működik

A baloldal bukott messiása kiakadt.

„Normális országban a legfontosabb hír a ma reggel 9 óráig tartó fővárosi élőlánc és a mai pedagógussztrájk lenne. Kíváncsiságból 10 óra körül néhány kattintással betekintettem a propaganda-médiába. A közszolgálati 10 órás híradóban semmi. A hatalom kamerái nem vették észre a Széll Kálmán tértől a Keleti pályaudvarig húzódó, tanárokból, diákokból, szülőkből álló élőláncot, nem hallották meg a velük szolidaritást vállaló autósok baráti dudálását. Vaknak, süketnek tettetik magukat.

A kormányszócső Magyar Nemzet- online címlapján az én fotóm és besározásom, a Pesti Srácokon nagy Gyurcsány-fotó és róla szóló cikk, a 888 vezető hírei Orbán Viktor áldásos tevékyenységésről, nagy fotókkal, ha valaki még nem ismerné a miniszterelnököt. Az Origo az örökzöld témáról, elhibázott brüsszeli szankciókról cikkezik. De láss csodát, itt találtam egy hírt, nem meglepő módon így tálalva: »Elviselhetetlen a dugó Budapest belvárosában. A Gyurcsány vezette baloldal által is támogatott tüntetés nehezíti a közlekedést a fővárosban.«

Ami a kormány számára kínos, az nem is létezik, legalábbis a mindent behálózó kormánymédia csapdájába esett naiv szavazópolgárok számára. Éppen a saját szavazóikat nem tisztelik, hisz őket csapják be, előlük titkolják a valóságot. Sajnos ez a recept 12 éve beválik. Talán azért volt eddig hírzárlat a kormány-médiában, mert mindenhol várják az útmutatást Rogán Antal hivatalától, hogy szabad-e beszámolni a pedagógussztrájk mai fejleményeiről vagy sem. Valószínű, hogy belátják majd, ezt nem lehet továbbra is elhallgatni. Persze, aki teheti, inkább vegyen részt a ma esti megmozduláson, és saját szemének higgyen.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató