2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hadházy elszabadult: a Facebookon mocskolja Pajor atyát

A lódoktor ismét keménykedik... Ezúttal Pajor atyát szúrta ki magának.

Az anarchista momentumos a közösségi oldalon ment neki Pajor Andrásnak, a Herminamezői Szentlélek-templom (Budapest, Kassai tér) plébánosának.

Ezt írja a gyülölködő képviselő.

Pajor András, a zuglói Kassai téri templom plébánosa az orosz-magyar propaganda legocsmányabb hazugságait terjeszti nyíltan az oldalán.

Legújabb videójában például a Putyin szerint az “elfoglalt területeken talált koncentrációs táborokban senyvedő, nyugati pedofiloknak szánt 35000 orosz gyerekről” és a “megszállt területeken talált, biológiai fegyvereket gyártó titkos laborokról” beszél. Ezért szerinte bűn Ukrajnával szolidaritást vállalni. De persze a választás előtt azt is megjósolta az atya, hogy ha az ellenzék nyer, vége a rezsicsökkentésnek és adóemelések lesznek…

Levélben fogom megkérdezni Erdő Péter bíboros érseket, szerinte helyénvaló-e az Anyaszentegyház “méltatlan bár, de elhívott szolgájától” ez a beszéd.

Ettől függetlenül az én véleményem továbbra is az, hogy a Jóisten létének egyik legfontosabb bizonyítéka, hogy az ilyen papjaikat túlélik az egyházak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató