2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kadirovék hatalmas bulit csaptak Putyin születésnapja alkalmából (Videó)

A kazah kollégájától tököt és dinnyét, Lukasenkótól egy traktort, Kadirovtól pedig húszezer szakállmakál harcost kapott Putyin a 70. születésnapjára.



Húszezer elit harcos sorakozott fel a felvonulási téren Csecsenföldön, hogy így fejezzék ki támogatásukat Vlagyimir Putyin orosz elnöknek és kívánjanak neki boldog hetvenedik születésnapot. Akhmat-Khadji Kadirov csecsen vezető beszédében elmondta, hogy határozottan elutasítják az európai vallásellenes és embergyűlölő értékeket, és kijelentette, hogy készek legyőzni a sátánistákat és csatlósaikat bárhol a világon. Tízezer csecsen harcos ebben már most is részt vesz, további hetvenezer pedig kész csatlakozni hozzájuk, ha szükséges. A gyűlésen a Csecsen Köztársaság muftija, Salah-Khadji Mezhiev, a biztonsági szolgálatok tagjainak özvegyei és a női katonák édesanyjai és özvegyei fejezték ki támogatásukat az orosz elnök politikája mellett.

Szintén az alakuló ülésen a Donyecki Népköztársaság megbízott vezetője, Gyenyisz Pusilin átadta Kadirovnak a DNR Hőse címet és a “Mariupol felszabadításáért” kitüntetést. Ezen kívül kitüntette Kadirov csapatának számos tagját. A rendezvény végén Aishat Kadyrova, a Csecsen Köztársaság kulturális minisztere, Amina Akhmadova, a Csecsen Köztársaság népművésze és Murad Baykayev, a Csecsen Köztársaság népművésze előadták a “Mögöttünk az igazság ereje” című hazafias dalt.

Valóban, az igazság áll mögöttünk, ami azt jelenti, hogy még erősebbek leszünk, és biztosan győzni fogunk! Éljen sokáig Oroszország! Éljen nemzeti vezetőnk, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin!

– hangzott el a rendezvényen.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató