2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Zelenszkij: Nem tárgyalunk Putyinnal, csak egy másik vezetővel állunk szóba

Ismét a közösségi médiában kezdett el vergődni az ukránok vezére. Újabb követeléseket terjesztett elő a bohóc.

Ezt írja:

Az egész G7-csoport és az egész demokratikus világunk szintjén szimmetrikusan kell válaszolnunk: amikor Oroszország megtámadja országaink energiaszektorát és energiastabilitását, nekünk szankciókkal kell blokkolnunk energiaszektorát, megtörve az olaj- és gázkereskedelemből származó orosz bevételek stabilitását. Kemény árplafonra van szükség az Oroszországból származó olaj- és gázexportra - nulla profit a terrorista állam számára.

Az ilyen lépések közelebb hozhatják a békét - arra fogják ösztönözni a terrorista államot, hogy gondolkodjon a békéről, a háború haszontalanságáról.

Fel kell ismernünk a nyilvánvaló tényt is: nem lehet párbeszédet folytatni Oroszország e vezetőjével, akinek nincs jövője. A tárgyalások vagy Oroszország egy másik vezetőjével - aki betartja az ENSZ Alapokmányát, az emberiesség alapelveit és Ukrajna területi integritását -, vagy más felállásban folytathatók, hogy a kulcsfontosságú terroristának ne legyen lehetősége a terroron keresztül befolyásolni a kulcsfontosságú döntéseket. Most egy személy akadályozza a békét - és ez a személy Moszkvában van.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató