2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

"Gyalázkodó, fenyegető telefonok százait kapják" - nem lehet telefonon keresni a tankerületeket

A Klebelsberg Központ szerint az ott dolgozókat munkájuk elvégzésében akadályozta a sok hívás.- írja cinikus cikkét a HVG.

Nemrégiben eltűnt a budapesti tankerületi központok honlapjáról a telefonszám, ezügyben kereste a hvg a fenntartó Klebelsberg Központot. Szerették volna megtudni, mi indokolta a számok levételét az oldalakról és van-e ennek köze az elmúlt hetek tiltakozási hullámához.

Az alábbi választ kapták:

„Sajnálatos módon az ellenzéki sajtóorgánumok, ellenzéki politikai szereplők hecckampányai, hazugságai miatt a gyalázkodó, fenyegető telefonok százait kapják a fővárosi tankerületi központok, emiatt vettük le ideiglenes jelleggel a telefonszámokat, annak érdekében, hogy a kollégáink a feladataikat el tudják látni.”

A sajtóiroda telefonszámai is eltűntek, arra azonban a hivatal válasza nem tér ki, az ott dolgozókat nem akadályozza-e feladataik elvégzésében az, hogy a sajtóorgánumok nem tudják felhívni őket.- eddig a HVG cikke.

 

És most tegyük akkor tisztába. Lehet minket nem szeretni, sőt, meg is lehet minket vetni és el is lehet tőlünk határolódni. Itt több száz fenyegetésről, gyalázkodásról van szó, és az ellenzék cinikusan kezeli a dolgot. Mi egyetlen szóval jellemeztük a tüntetőket, és kettő napig haldokoltak. Ők ilyenek. Mi pedig nem fogunk megváltozni. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató