2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Magyarország harmadik legaktívabb politikai oldala a Vadhajtások.hu - Köszönjük

Pedig korlátozva van oldalunk....

Újabb csúcsot állított be portálunk, ami igazából nem is a mi érdemünk, hanem annak az aktív jobboldali közösségé aminek ez köszönhető.

 

Magyarország harmadik legaktívabb portálja lehettünk ezekben az órákban. 

Tüntetések ide vagy oda, oldalunk egy olyan aktív közösséggel rendelkezik, amiért nem győzünk elég köszönetet mondani. Az adatok így néznek ki:

 

Telex - 357. 666

444 - 186. 953

Vadhajtások - 177. 421 

ATV - 164. 220

HVG - 142. 414

24.hu - 103. 289

 

 

A Posztok Likes oldal célja, hogy ne csak hetente, hanem folyamatosan elérhető legyen a legfontosabb politikusok, véleményvezérek, médiaoldalak interakciószáma.

Az összeállítás időpontja előtt legfeljebb egy héttel keletkezett posztok interakcióit számolja össze a rendszer. Az egyes politikusok, véleményvezérek, médiaoldalak posztjainak adatai adott időközönként, periodikusan frissülnek az adatbázisban. Minden frissítéskor a legutolsó átlagosan 5 poszt adatai aktualizálódnak.

Így a még pörgő posztokról folyamatosan új adatok érkeznek a rendszerbe, míg a már kevésbe releváns posztok adatai egy idő után már nem változnak. Ebből adódóan a Posztok Likes oldal valamelyest kisebb interakciószámot mutat a valódi értéknél, de a lényeg, hogy 5 percenként készül új összeállítás a háttérben az aktuálisan elérhető interakciók alapján.

Mindkét fő politikai térfél első 10 helyezettjét mutatja az oldal az említett három kategóriában.

 

Itt követhető az állandóan frissülő bajnokság.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató