2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Zelenszkij: 65 000 oroszt megöltünk, ez nem különleges hadművelet, hanem orosz "temetési művelet"

Videós üzenetet küldött az ukrán elnök.

Az ellenség összes vesztesége a megölt emberek számát tekintve megközelíti a 65 000 főt. Ennyi orosz állampolgár adta az életét azért, hogy a Kremlben egy maroknyi ember figyelmen kívül hagyja a valóságot.
És az alapján, ahogy az orosz "temetési művelet" folytatódik, elmondhatjuk, hogy még 100.000 halott orosz állampolgár sem fogja a Kremlt egy kicsit is gondolkodásra késztetni.
Csak Ukrajna valódi győzelmei, csak a szabad világ valódi védelme az orosz terrorral és zsarolással szemben - védelem szankciókkal, védelem Ukrajnának nyújtott segítséggel - csak a megszállók teljes kiszorítása ukrán földről és a terrorállam agresszív képességeinek felszámolása - mindez a békéhez vezető út.
Nos, még egyszer emlékeztetem Oroszország polgárait, akik nem akarnak részt venni ebben a bűnös háborúban, de háborúba küldik őket, egy lehetőségre. Mindazok, akik megadják magukat ukrán fogságban, megmentik az életüket. Aki továbbra is az orosz hadseregben vagy zsoldosok között harcol, annak nincs ilyen lehetősége.
Ukrajna mindenképpen visszaad mindent, ami az övé. Dicsőség Ukrajnának!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató