2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kadirov: mostantól, ha csak egy golyó is átrepül Oroszország irányába, eltöröljük őket a föld színéről is

Reagált a mai döntésekre a csecsen hadúr.

Mint ismert, Vlagyimir Putyin elrendelte a hadiállapotot az új oroszországi területeken.

Kiváló döntéseket hozott ma a legfőbb főparancsnok. Nagyon igaz és régóta várt! 

Államunk biztonságát nemcsak a szövetségi központnak, hanem a regionális hatóságoknak is építeniük kell. A vezetők számára biztosított további hatáskörök pedig segítenek ebben, ha a régiók vezetői szigorúan betartják az utasításokat. 

Teljes mértékben támogatom azt a döntést, hogy Oroszország négy új régiójában hadiállapotot rendelnek el. Mindig is hangsúlyoztam, hogy az emberek azért jöttek ki a népszavazásra, hogy megvédhessük őket a fasisztáktól. És most, ha csak egy golyó is repül Oroszország felé, nem csak a döntéshozó központokat kell eltalálnunk, hanem el kell törölnünk őket a föld színéről, hogy ne maradjon ennek a fasiszta-banderista juntának egyetlen nedves helye sem. Véleményem szerint a hal a fejétől rothad, ezért a tetejénél kell kezdenünk. Először is ki kellene irtani azokat, akik parancsot adnak a területeink bombázására, hogy átérezzék a civilek sorsát, és csak azután foglalkozni a hétköznapi katonákkal, akik egyébként százával adják meg magukat, és panaszkodnak, hogy az ukrán városok utcáin elfogják őket, és erőszakkal a húsdarálóba küldik.

Vlagyimir Vlagyimirovics döntéseit támogatom!

A csecsenek is támogatják őket. Nem szavakban, hanem a csatatereken! És mindenünk megvan ahhoz, hogy a főparancsnok parancsát teljesítsük - felszerelés, fegyverek, szellem, hazaszeretet, hazaszeretet, hazaszeretet és az ELNÖK iránti odaadás!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató