2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Deák Dániel: a mai baloldali tüntetés tényei

Nézzük a mai baloldali tüntetés tényeit!  

16 órakor (kezdés időpontja) már minden a választók által elutasított baloldali párt politikusa kint van, de a résztvevők nincsenek sokan, az érdeklődés jól láthatóan elmarad az október eleji tüntetéstől. 

 Az alacsony létszám ugyanakkor nem meglepetés, ugyanis:

1, Az elmúlt hetekben a Márki-Zay kikotyogta, hogy a tüntetéseket abból a pénzből fizetik, amelyet Amerikából küldtek a baloldal kampányára. 

2, Az is kiderült, hogy az egészet ugyanaz a csapat szervezi, mint minden baloldali tüntetést 2013 óta. 

 Maga Dobrev Klára, Gyurcsány felesége hívta tüntetni az országot, nem csoda, hogy az ő eseményére csupán ennyien kíváncsiak. 

 Ráadásul nem csupán a baloldali pártok igyekeznek hasznot húzni, de még a baloldali politikai aktivista influenszer Noár is rárepült az anyagi haszonra, gyors forintokra igyekezett váltani a tüntetések feszültségét. Szintén nem csoda, hogy a magyarok erre sem voltak kíváncsiak. 

A Telex és a 444 majd alakuló forradalomról ír (nekik ez a szerep jutott), de ne dőljünk be ennek. Ez is csak egy szokásos baloldali tucat-tüntetés, amely csak arról szól, hogy a baloldali árnyékkormány miként szerezzen hatalmat. Kár, hogy most épp a tanárok helyzetetét használják erre.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató