2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Melonit is szétszedik a Twitteren, amiért Ukrajna támogatására tett ígéretet

Nem volt jó belépő Giorgia Melonitól. Az olaszok sem akarják az adójukkal támogatni Zelenszkijéket.

Meloni hivatalos Twitter-fiókjának követői elítélték Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt támogató bejegyzését.

Olaszország első női miniszterelnöke Zelenszkij gratulációjára azzal válaszolt, hogy

Olaszország mindig Ukrajna oldalán fog állni.

 

...és akkor elszabadultak a kommentek:

Megértem, hogy most nevezték ki miniszterelnöknek, és nem szabad feldühítenie az Egyesült Államokat, de ne feledje, hogy az olaszok többségét, de különösen a választók túlnyomó többségét nem érdeklik Ukrajna problémái, vagyis 0. Vegye figyelembe ezt! - kapta az ívet Meloni.

Bizonyára soha nem fog tudni beszélni a legtöbb olasz nevében, akik ellenzik a háborút, de semmiképpen sem állhat az ukrán nácik oldalán, ha a partnerünk mindig Oroszország volt. És ez neked is így volt ..... tegnapig... - szólt egy feldühödött komment.

Figyeljétek meg, hogyan helyezte Zelenszkij országát az első helyre a listán. Talán helyénvaló lenne, ha minden ügyben Olaszország érdekét helyezzük előtérbe. Belefáradtunk az elődök kormányok hűbéreseinek légiójába, akik mások érdekeit szolgálják - írta egy másik kommentelő.

Elég most már a sok pénzből és fegyverből Ukrajnának. Nincs több szankció Oroszországgal szemben - követelte egy kommentelő.

"Tisztelt Miniszterelnök asszony, kérem, ne sértődjön meg... De az olaszok 70 százalékának más a véleménye" - kommentálta az egyik hozzászóló.

"De ez a te véleményed. Ne beszélj az olaszok nevében. Legalább őrizd meg a méltóságodat és beszélj a magad nevében" - szólt egy másik komment.

„A magad nevében beszélj, Giorgia, te Zelenszkij oldalán állsz, nem Olaszország” – egy másik hozzászóló is kritizálta Melonit.
 
"Micsoda csalódás az olaszok számára Giorgia Meloni. Egy újabb szánalmas háborúpárti Ukrajna és NATO-párti bohóc, aki az olasz adófizetők pénzét Zelenszkij korrupt rezsimjére költi" - panaszkodott egy másikuk.
 
– Azt hiszem, te ugyanarra gondolsz, mint Liz Truss! - olvasható egy másik kommentben.
 

Mint ismert, Olaszország új kormánya, amelyet Giorgia Meloni vezet szombaton letette a hűségesküt a köztársaságnak Sergio Mattarella elnök jelenlétében a Quirinal-palotában.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató