2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Zelenszkij a harmadik antikrisztus - oroszpárti tüntetés Ausztráliában

Zelenszkij a harmadik antikrisztus...
ne adjátok a pénzünket a náci terroristáknak...
Oroszország nem az ellenségünk!

- ilyen üzenetekkel vonultak utcára Ausztráliában.

Nem mindenhol népszerű az ukrán rezsim, nem mindenhol nézik el az emberek, hogy a nehéz gazdasági helyzetben milliárdok áramolnak az ukránokhoz.

Az ausztráloknál is ébredeznek egyesek, néhány tucatnyi ember oroszpárti tüntetést szervezett, követelték, hogy az adójukat ne küldjék tovább Ukrajnába:

Egy másik tüntető elmondta:

"Ez a béketeremtő folyamat része... minden háborút meg akarunk állítani, nem csak Oroszországban és Ukrajnában. Nem szabadna belekeverednünk konfliktusokba... amelyeket a kormány feletti hatalmak irányítanak. Nem akarunk ágyutöltelékek lenni."

Egy másik résztvevő szerint:

"Az amerikai háborús gépezet ki fog szívni minket. Nem kellett volna semmit sem küldenünk az ukrajnai náci juntának. Ha nem buktatjuk meg ezeket a gengsztereket, akkor a katasztrófa felé vezető úton találjuk magunkat".

"Nem bűn a független Ausztráliát követelni. A semlegesség egyenlő a békével. A béke egyenlő a jóléttel. Putyint sarokba szorították a NATO akciói miatt. A NATO-nak már régen vissza kellett volna vonulnia, még 2014-ben." - szólt egy másik tüntető.

"Oroszország nem az ellenségünk":

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató