2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

O1G - Olcsón 1 Gramm: 100 gramm füvet és 16 gramm kokaint találtak Herczegnél

A BRFK nyomozói október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében – válaszolta a rendőrség több lap megkeresésére, miután arról érdeklődtek, hogy valóban eljárás indult-e az 50 éves Herczeg Zoltán ellen. Este írtunk arról, hogy október 23-án vasárnap letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt. 

A rendőrség tájékoztatása szerint az elfogás során az egyik férfinél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Az anyagokat szakértők vizsgálják, és a rendőrség kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja – közölte a rendőrség.

 

A rendőrség közlése:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát- és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató