2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Ursulát "háborús bűnösnek" nevezték a Twitteren, mert támogatja Ukrajnát

A Twitter-felhasználók elítélték az Európai Bizottság vezetőjét, von der Leyent Ukrajna támogatására irányuló tervei miatt.

Ursula ezt tette közzé a Twitteren:

Soha nem tudjuk felmérni azokat az áldozatokat, amelyeket az ukránok minden nap meghoznak. De mellettük állhatunk, és biztosíthatjuk, amire szükségük van – a segélynyújtáshoz, a gyors rehabilitációhoz és az újjáépítéshez.

Ez nagyon nem tetszik az európai embereknek. Több száz komment érkezett a bejegyzés alá. Többségük kritizálta Ursula von der Leyen asszonyságot.

Ezekből szemezgettünk:

"Beszéljünk komoly dolgokról! Mikor mond le?"

"Igen! Te és gazdag családod! Nem az Egyesült Királyság és az EU népe, akik a sikerért küzdenek! A nap 24 órájában dolgozom magamnak és a családomnak. Nem az ukránoknak. Kezdje azzal, hogy segítse az EU és az Egyesült Királyság állampolgárait, ne az ukránokat!"

"Lemondás az európaiak és az ukránok érdekében. Megtöltötted őket a mi pénzünkkel, és 8 hónap után még mindig nem nyerték meg a háborút, ami az európai közösség pénz- és fegyverpazarlása. A szankciók nem működtek. Ráadásul összejátszik a Pfizerrel."

"Kedves Ursula! Köszönjük az energiaválságot. Köszönöm a stagflációt. Köszönöm a gazdasági recessziót. Előre is köszönöm a harmadik világháborút" 

„Scholznak el kellene magyaráznia a németeknek, hogy melyik „barátjuk és partnerük” robbantotta fel az Északi Áramlatot”
 
"Ukrajna az egyetlen ország, amelyet az EU-n kívül ismer? Ön szerint Afganisztán, Jemen, Líbia, Palesztina vagy Szíria népe egy másik bolygón él?"

"Fizetnem kell a házam és a családom rezsijét, tudnál nekem is segíteni?"

"Ön egy meg nem választott, korrupt, háborús bűnös!"

"Remek. Csak, kérem, semmi irreális ígéret. Túl gyakran fordul elő"
 
„Azt kell tenned, amit a nagytestvér mond”

"Ursula, menj nyugdíjba, nevetséges vagy!"

Az ukrajnai orosz különleges hadművelet hátterében az Egyesült Államok és NATO-szövetségesei továbbra is több tízmilliárd dollár értékű fegyvert pumpálnak a kijevi rezsimbe. Moszkva a maga részéről többször hangoztatta, hogy a nyugati fegyverszállítás csak elnyújtja a konfliktust, és a fegyverszállítás az orosz hadsereg legitim célpontjává válik.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató