2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A CNN bejelentette: Putyin veszített, Orbán pedig ultra-szélsőjobboldali

Neves szerző, David A. Andelman vette vállára a nehéz terhet, hogy a CNN pixeljein elmagyarázza az amerikaiaknak, hogy mi történik éppen Európában. 

A CNN szerzője szerint egyszerű a képlet, Macron eufóriában van, mert mindenben egyetértenek Scholzcal, Európa még sosem volt ilyen egységes, mint manapság. A gázválságot megoldották a talpraesett nyugati vezetők, tulajdonképpen semmi felhőzet nincs Európa egén, kivéve a lengyel és a magyar ultra-szélsőjobboldali kormányokat. Akik viszont macska-egér barátságban vannak, mivel Orbán Putyin legnagyobb európai barátja.- írja a pestisracok.hu.

Pedig Putyinnal nem érdemes barátkozni, hiszen a háborúban vesztésre áll. A folyamatos kudarcokat próbálja csak takargatni mindenfélével, meg húzza az időt, reménykedik a télben. Emellett rendkívül gonosz ember, elég ránézni, a szeme is hogy áll. 

Andelman megnyugtat mindenkit, hogy ugyan az ultra-szélsőjobboldali Meloni barátja, az ultra-szélsőjobboldali Berlusconi barátja Putyinnak (vodkát cseréltek pezsgőre), az ultra-szélsőjobboldali Meloni kitart Ukrajna mellett, nem fog úgy viselkedni, mint az ultra-szélsőjobboldali Orbán, aki nem úgy viselkedik, mint az ultra-szélsőjobboldali Moraveczki.

USA-ról is ejtett néhány szót a fogalmazása végén a szerző. Tisztázta, hogy Kevin McCarthy republikánus főfontos nem úgy gondolta, hogy ha recesszióba kerül az Egyesült Államok, akkor nem támogatják tovább Ukrajnát, mert nem gondolhatta úgy. Amerika örökké ki fog tartani Ukrajna mellett, teljes mellszélességgel támogatni fogják, ezt maga Blinken is megerősítette Kuleba kollégának egy interurbán telefonhívás keretében.

Emellett az is kiderül az írásból, hogy a szankciók működnek, az oroszok kifogytak a rakátékból már hónapok óta, hiába szerelték szét az összes mosógépet azóta. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató