2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Végleg elege lett a DK-nak: Följelentenek mindenkit a bombás plakátok miatt

„Mára Budapestet és az ország több pontját is elárasztották azok az óriásplakátok, amelyek a legújabb kormányzati pénzszórás példaképei. Az óriásplakátok között külön műfajt képviselnek a bombás plakátok” – mondta Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi DK-s polgármester a párt Facebookján közzétett videóban.

Szaniszló úgy fogalmazott, hogy ezek a plakátok minden normális életvitelű ember számára elfogadhatatlanok, ráadásul épp Oroszország az, aki bombát dob az ukrán lakosságra. „Az unió, mindenki tudja Magyarországon: nem vet ki semmilyen szankciót, sem háborús fenyegetést Magyarországgal szemben, csak olyan szankció vannak érvényben, amelyeket Orbán Viktor is megszavazott.”

A Városházán tett bejelentés szerint a DK polgármesterei rémhírterjesztés és közveszéllyel való fenyegetés miatt szerdán büntetőfeljelentést tesznek, a plakátok ugyanis megtévesztik a lakosságot és elterelik a figyelmet a szociális válságról. Ha ezek a plakátok a továbbiakban ugyanígy a helyükön maradnak, akkor a plakáthelyeket biztosító társaságok bűnrészessé válnak ebben a cselekményben, mondta Szaniszló. A feljelentést egyébként délután egy órára már meg is tették ismeretlen tettes ellen.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató