2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ferencváros balliberális polgármesterének ámokfutása az ATV-n: "ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom"

A Pestisracok.hu újságírójába, Szalai Szilárdba szállt bele undorító módon Baranyi Krisztina.

Csak tegyük fel a kérdést magunknak. Mi történne, ha pl. Gulyás Gergely így megmarna a kormányinfón egy liberális firkászt? Visítanának egy hónapig...

Az ATV-ben adta elő magát a balliberális "politikus":

A műsor Szigorlat című szegmensében a két műsorvezető, Kárász Róbert és Krug Emília, meghívott újságírókkal együtt szokta kérdezni a műsor vendégeit. A meghívott politikus ezúttal Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina, a meghívott újságíró pedig a Pesti Srácok munkatársa, Szalai Szilárd volt.

Baranyi nem volt hajéandó válaszolni egy jobboldali újságíró kérdésére. Rögtön az első kérdés Szalaitól érkezett, mire a politikus annyit mondott:

„Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom, és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el. Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak.”


 Az ATV-s Krug Emília azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy az ATV talán az egyetlen csatorna, ami minden oldalról hív kérdezőket és politikusokat is. Baranyi erre azzal vágott vissza, hogy:

„Igen, de ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék.”

Kárász Róbert arra kérte a politikust, ne minősítse a kérdezőt, hanem válaszoljon a feltett kérdésre, Baranyi szerint ő nem minősítette, mert ez nem az ő véleménye, bírósági döntések is bizonyítják, hogy a Pesti Srácok hazudik. 


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató