2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Ostromolnák az MTVA épületét, felsorakoztak a rendőrök - Videóval

A rendőrök sorfalat állnak, nem engedik tovább a tüntetőket
 
Odaért a 100 főből álló bohócsereg eleje az MTVA gazdasági bejáratának közelébe, amit Hadházy szerint még szabadon hagytak.



A rendőrök azonban sorfalat álltak, és nem engedték tovább őket. Hadházy Ákosnak azt mondták, hogy a tüntetők nem mehetnek tovább, az állam működése szempontjából kiemelt épületben ugyanis legalább egy bejáratot szabadon kell hagyni.

Kizárólag Hadházyt engedik át a rendőri sorfalon, mert ő országgyűlési képviselő. „Magyar rendőr velünk van” – skandálta a bohócsereg, Hadházy pedig elindult a gazdasági bejárat felé.

 

„Csak az megy neki a sorfalnak, aki nem hallotta amit beszéltem”- mondja Hadházy. Szerinte semmi értelme tovább menni, mert a „hibrid forradalomnak” nem ez a lényege. A képviselő elment a Bojtár utcai gazdasági bejárathoz és közölte a tüntetőkkel, hogy semmi értelme odamenni, mert minden zárva van.

„Maradjanak itt, maradjanak határozottak, de mi nem Kubatov kopaszai vagyunk.”

Akad néhány hang a tömegben, aki azt követeli, hogy menjenek be, de a többség továbbra is a rendőrökkel próbál egyezkedni és skandál: „rendőr állam, Fidesz maffia” és a „magyar rendőr velünk van” is felcsendült már.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató