2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gyurcsány full részegen verset írt: utálom a komcsikat

Ezt már tényleg nem hisszük el...

A szemkilövető újabb verssel jelentkezett.

„Ezek is komcsik,” „Kun Béla és Rákosi utódai” – írja a komcsi.

„Kitelepítették, meggyalázták, kifosztották őket. Az őseimet. Vagy nem. De nekem akkor is elégtétel jár. Az elégtétel a megvetés joga és visszaszerzése mindannak, ami a mienk volt, vagy nem, de ez most akkor is nekünk jár. Mi nem lopunk. Mi csak visszaszerezzük az ősi jussot. Vagy bármit” – elmélkedik az alkoholista Gyurcsány.

Versében olyanokat ír: „mi vagyunk a haza szíve, lelke, a nemzet csakrája. Mi vagyunk a jelen és a jövő,” „uralkodásra teremtettünk a Szűzanya segedelmével,” „miénk István, és miénk Koppány,” és köztünk „nincs helye fertőzötteknek. Mert akkor hígulunk” – akármire is utal ezzel.

„Ne mondd, hogy drága az élet! Magyarnak lenni kincs, az mindent megér. Aki defetista, az elbukik, a magyar pedig győzelemre született” – áll a bejegyzésben.

Szerinte „most egyesek szerint átmeneti nehézségek vannak. De ez se igaz. A Teremtő mér most meg bennünket, mérlegre teszi magyarságunkat. A nehézség valójában nemzeti próbatétel. Aki nyafog, az nem magyar. Aki kritizál, az a nemzeti egység bomlasztója. Aki tüntet, az a ellenség. Biden és Scholz kutyája, Gyurcsány ügynöke. Le vele!

Ködös reggel is tisztán látok. Nem keverem össze a búzát az ocsúval." - zárta sorait.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató