2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Új kormányt ajánlunk! - Gyurcsány megébredt

A szemkilövető egy erős bejegyzéssel kezdte a napot a Facebook-oldalán.



Gyurcsány a vasárnap reggeli posztjában úgy fogalmazott, hogy lesz majd egy olyan világ, olyan Magyarország, ahol érvényes és fontos, ha kell, akár kormányt döntő kérdés is lehet például az, hogy a felekezeti iskolák kaphatnak-e több állami támogatást, mint az állami intézmények. De, mint írta, jelenleg nem itt tartunk.

Az Orbánnal szemben fennálló ellenzéki világ egy része, nácirokon politikát folytat. Ők a Fidesz hard. A kormány náci altagozata. Ők ellenfelek. A maradékot érzékeny lelkű, tisztességes hazafias demokraták alkotják, megszámlálhatatlan mennyiségű pártot alkotva - vélekedett majd hozzátette: voltak, akik már a kezdetekkor is a Demokratikus Koalícióval szemben fogalmazták meg önmagukat, más meg elhagyott félként zsigeri konok lett. 

Majd arról írt, hogy 2006-2007 óta volt idő építeni egy új, hazafias európai, demokratikus polgári oldalt.

"Volt sok jelentkező. Volt sok próbálkozás. Akik jöttek, bennünket is le akartak váltani. De ez ma már nem fontos. Jött sok tehetséges, nagyszerű hazafi, egy új korosztály képviselői. Égető szüksége van rájuk a hazának" - tette hozzá a bukott diktátor. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató