2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jakab elszabadult: A Nép Pártján Mozgalom új választást követel!

A bukott miniszterelnök-jelölt, pártelnök, frakcióvezető, családfő a Facebookon kiabál.

„Bajban vannak a nyugdíjasok, hisz a 14 százalékos emelés messze nem fedezi a 40 százalékos élelmiszerinflációt. Az ország nehezebb sorsú vidékein még rosszabb a helyzet.

Miskolcon az önkormányzat évi egyszeri, pénzbeli juttatással segítette eddig az időseket. Most a rezsicsökkentés eltörlése elvitte a rávalót. Közben viszont szerte a városban feltűnnek a kormány bugyuta bombásplakátjai.

Adódik a kérdés, mi a fontosabb a Fidesznek: a nyugdíjas, vagy a plakát? Meg is kérdeztem Orbánt, jut-e pénz a miskolci nyugdíjasokat támogató Salkaházi Programra, aki azonban nem tudott válaszolni, ezért Bandi bát (Tállait) bízta meg a feladattal. Ő meg nem értette meg a kérdést, így azt válaszolta, hogy a kormány megmentette az önkormányzatokat.

Bandi bá' én értem, hogy ez a kormány már mindenkit megmentett, csak tudja ebbe lassan mindenki belehal. Hazudozásból, nagyotmondásból meg óriásplakátokból ugyanis még egyetlen nyugdíjas se vett kenyeret. De értjük, bombásplakátra jut pénz, nyugdíjasokra nem. Remélem ezt nem felejtik el Önöknek meghálálni az idősek, ha eljön az idő. A Nép Pártján Mozgalom új választást követel!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató